Somni Viatges

Home / Somni Viatges

Fem realitat el teu somni


Agustí Tejero

agustí@somni.es

Con más de 10 años de experiencia en el sector de los viajes. Le apasiona descubrir nuevos lugares y culturas. Habiendo viajado a más de 20 países, se declara enamorado de la cultura y gastronomía asiáticas.


Eva Pastallé

eva@somni.es

Diplomada en Turisme i amb 19 anys d’expèriencia en el sector. Viatjar és la seva màxima passió, juntament amb la fotografia. Gestionar sempre els viatges dels clients com si fossin per ella i fins al mínim detall. Havent estat a més de 40 països, els seus destins preferits són els més exòtics.  


Miguel Martínez

miquel@somni.es

Des dels anys 80, ha conegut al voltant de 70 països. Sovint, estableix un vincle d'amistat amb els clients que acompanya al viatge. Això l'ajuda a millorar en la organització i planificació de les rutes, els hotels etc. i adaptar-ho als gustos dels clients.Carol Cambrón

carol@somni.es

Assumint nous reptes professionals, està col·laborant en el departament d'empreses i de vacances. Amb més de deu anys d'experiència en el sector de les agències de viatges dóna suport per confeccionar viatges per Europa, mitges distàncies i viatges de llarga distància a l'Eva i al Miguel.

Somni Viatges va néixer al febrer del 1997 amb l’afany de poder compartir amb els nostres amics i clients la nostra passió per viatjar.

Des de l’ inici hem intentat conèixer molt bé el nombre màxim de destinacions , per poder així assessorar i personalitzar al màxim els viatges en funció de les expectatives i del tipus de viatge que ens demaneu. Primer de tot escoltem el que espereu del viatge i en funció d’això intentem trobar la millor destinació o la millor manera per poder acomplir el vostre SOMNI….

També fem sortides amb grups reduïts en dates puntuals de l’any a diferents llocs del món des de capitals europees a llargues distàncies on la premissa principal és gaudir al màxim del viatge sense amoïnar-se absolutament de res, doncs una persona de l’agencia acompanya al grup des de Barcelona i s’encarrega de tota la coordinació i detalls per fer que l’experiència sigui inoblidable.